Autor:
MMNeljapäev, 14. november 2019.
Loe kommentaare |
KommenteeriOleme nüüd tänanud häid koostööpartnereid, tänu kellele õnnestus meil septembris eriline, kummaline, keeruline, põnev õhtusöök Maasi ordulinnuses. On ütlemata selge, et ilma imeliste, seikluslike, koos tegutsevate naiskokkadeta poleks see võimalik olnud. Oleme Facebookis korduvalt neist kirjutanud, aga ikkagi... Veel kord nii-nii suur tänu teile!
• Heli Paenurk – Roomassaare kohviku kokk, kes pani koduse haugi välja peeneks eelroaks.
• Kadri Kroon – Bottengarni külalistemaja kokk, kes segas metsaseened maitsvaks supiks.
• Kristiina Rand – Mark Bakery kokk, kes leidis imelise lahenduse, et Saaremaa lihaveis eelroana taldrikule saaks.
• Pille Petersoo – Nami-Nami koka retseptikogu üllatas kõiki terve juurselleriga.
• Kerlin Ledis – Altmõisa külalistemaja tollane kokk, kes nüüd tegutseb Müüriääre kohvikus, pani metssealiha kohapeal grillile.
• Kertu Lukas – Suhkruingli kondiiter, kes pani kirsiks õhtusöögile „magusa rüütli”.
Saaremaa toidufestival tänab veel kord ja loodame uusi kohtumisi toredatel maitserännakutel.